Komplot Dua Mantan Lakukan Jenayah?

Menurut Raja Petra Kamarudin, pada minggu lepas, bekas Peguam Negara (AG) Abu Talib Othman telah menyerang peguam negara sekarang iaitu Mohamed Apandi Ali kerana membersihkan nama Perdana Menteri kita Datuk Seri Najib Tun Razak daripada sebarang salah laku berkaitan 1MDB.

“Sekiranya beliau (Apandi) hanyalah ‘mengikut jejak langkah ketuanya’ jadi beliau sepatutnya tidak berada dalam keadaan keliru apabila membuat keputusan dan mengarahkan SPRM untuk menutup kes yang sedang disiasat.”

“Dalam keadaan sekarang, keputusan beliau telah membangkitkan banyak persoalan berkenaan dakwaan terhadap PM dan siasatan yang berkaitan dengan aktiviti 1MDB dan individu-individu yang berhubungkait dengan syarikat tersebut,” kata Abu Talib.

Nampaknya Abu Talib sudah lupa apa yang telah beliau lakukan pada tahun 1990, ia telah menyebabkan kemarahan mendiang Karpal Singgh. Malahan, seluruh negara turut sama menyuarakan kemarahan mereka. Ini berdasarkan apa yang telah dilaporkan oleh………….BACA SINI http://www.bicara.news/category/politik/

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s