PAN Puji DAP Isu Atlet Israel.

Ahli Parlimen Shah Alam yang bertindak keluar dari PAS dan menyertai parti yang diasaskan oleh Mat Sabu, PAN, Khalid Samad dengan bangganya melabelkan betapa DAP adalah sebuah parti yang begitu cakna kepada Islam dan Melayu di Malaysia. Ini merujuk kepada tindakan DAP yang amat berani menarik balik bantahan ke atas kerajaan kerana melarang atlet Israel menyertai satu pertandingan di Langkawi, Kedah.

Khalid Samad yang juga Pengarah Komunikasi PAN turut mengucapkan tahniah kepada DAP. Tindakan pantas yang patut mendapat pujian keatas kepedulian mereka terhadap sensitiviti masyarakat Melayu Islam. Menurut Khalid Samad, ini jelas membuktikan kepalsuan dakwaan golongan perkauman Melayu terhadap DAP selama ini.

Khalid dengan itu memohon agar orang Melayu tidak terpedaya dengan laungan perpaduan Melayu Islam yang nyaring dilaungkan mutakhir ini dan dakwa beliau itu cuma laungan yang bertujuan untuk mengkekalkan Melayu di bawah tempurung UMNO.

DAP dikecam ramai pihak baru-baru ini berikutan tindakan pemimpin parti itu mengutuk kerajaan menyekat dua atlet Israel menyertai pertandingan luncur angin di Langkawi. Khalid mungkin lupaPemuda PAN turut mengecam tindakan DAP…………..

Baca Seterusnya Klik : http://www.bicara.news/category/politik/khalid samad.jpg

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s